Wandelcoaching Amsterdam

Wandelcoaching in de natuur

Ervaar je keuzestress?

Dit heeft soms meer impact dan je zou willen
\

Die impact kan verlammend werken, waardoor je hoofd overuren maakt

\

Je overziet het niet goed meer en blijft hangen in de situatie

\

Dit kost je veel energie en geeft onrust

wandelcoaching-amsterdam-3
Kracht van de natuur

Wandelcoaching is een vorm van groene zorg. Door samen te bewegen in een natuurlijke omgeving ontstaat er rust. Je neemt letterlijk afstand van je dagelijkse hectiek. Je brein en gedachten krijgen ruimte. Ruimte om dingen vanuit verschillende perspectieven te bekijken. De veranderende omgeving biedt nieuwe beelden en inzichten voor je vraagstuk.

Wandelcoachen in de natuur biedt iets extra’s:

\

Het helpt je ontspannen en herstellen van stress

\

Je gaat milder kijken naar jezelf

\

Je creativiteit neemt toe

\

Het gebruik van natuurelementen als metaforen. Zo geef je een ervaring een nieuwe betekenis en creëer je een nieuw verhaal

“Marjolein nodigt op organische manier uit om te praten over je eigen leven. Dit kan over je jeugd gaan, over je zorgen, worstelingen, maar ook wat  jou typeert als mens. Ze stelt de juiste vragen op het juiste moment, herhaalt kerngedachtes en duidt patronen. Wat ik het prettigst vind is dat ze aandringt op mildheid, op een nuchtere, vanzelfsprekende wijze.”

– Anne –

“Door op de juiste momenten de juiste vragen te stellen zorgt Marjolein ervoor dat ik de zaken vanuit een ander perspectief kan bekijken en benaderen. Het buiten in de natuur zijn.Dit maakt het praten veel makkelijker en ongedwongener.”

– Bop –

Oplossingsgericht werken

Je legt de lat vaak hoog voor jezelf en bent teleurgesteld als dingen soms anders of minder snel gaan dan je zou willen. Al samen lopend lukt het vaak ook om milder naar jezelf te kijken.

\

Je leert in dit traject wat je echt belangrijk vindt, zodat je goede keuzes voor jezelf kan maken

\

Je krijgt inzichten in wat bij je past en waar je plezier in hebt waardoor je weet wat je nodig hebt

\

Je leert jezelf meer ruimte gunnen en milder naar jezelf te kijken

wandelcoaching-amsterdam

Ik kan je daarbij helpen omdat ik oplossingsgericht werk. Ik houd van structuur in de gesprekken en zorg dat we focus houden op je gewenste resultaat. Ik help je verbanden te leggen tussen verschillende ervaringen. Verder ben ik rustig van aard, laat ik ieder in zijn waarde en ga graag pragmatisch te werk.

Tarieven

Particulier

Na een gratis intake bestaat een coachtraject uit vier wandelingen van ongeveer 1,5 uur in de omgeving Nieuwe Meer in Amsterdam – € 500,- .
Natuurlijk kan je ook een losse wandeling doen van 1,5 uur – € 150,-.

Zakelijk

Een traject wordt (nog) niet vergoed vanuit de zorgverzekering. Wel zijn er vaak mogelijkheden vanuit de werkgever zoals het Individueel Keuzebudget (IKB).
Na een gratis intake bestaat een coachtraject uit vier wandelingen van ongeveer 1,5 uur in de omgeving Nieuwe Meer in Amsterdam – € 1200,- .

Mochten de kosten een probleem vormen, stuur me een bericht. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

De ruimte van de natuur geeft je lucht en helpt je om op een andere manier naar jezelf, je ervaringen en je vragen te kijken.

Ik werk graag met jou als je bijvoorbeeld voor een belangrijk keuzemoment in je leven staat.

Heb jij een druk en vol leven?
Wil je veel uit het leven halen?
Reflecteer je graag?

Neem gerust contact met me op

Bel me
06-14264089

of stuur me een bericht
info@wandelcoachmarjolein.nl