Marjolein de Meijer

Meer natuur in mijn kantoorbaan

Ik baalde soms van het vele binnen zitten achter mijn scherm of binnen in organisaties. Mijn wens was om meer buiten in de natuur te zijn. Ik zocht verdieping voor mijn coachvaardigheden en zo kwam wandelcoaching op mijn pad. De wetenschappelijke onderbouwing sprak mij aan en door de trajecten met mijn coachees werd ik steeds enthousiaster omdat mijn vaardigheden en interesses bij elkaar komen.

Marjolein-de-meijer
Vertragen in de natuur

Ik wil mensen helpen door met hen in een groene omgeving stil te staan bij vraagstukken en nieuwe inzichten te krijgen door even uit de eigen omgeving te stappen en er op een andere manier naar te kijken. Even vertragen en op een milde manier naar jezelf kijken. Het buiten zijn helpt daarbij.

Zoektocht naar een fijne balans tussen werk en privé

Tijdens mijn coachwandelingen zie ik dat vertragen en milder kijken gebeuren. Je neemt letterlijk even afstand waardoor je makkelijker ontspant, reflecteert en weer meer ruimte ervaart om met een mildere blik naar jezelf te kijken. Dat geldt voor mij als coach ook. Ik herken vraagstukken zoals de zoektocht naar een fijne balans tussen werk en privé in bepaalde perioden. Door te luisteren naar de ander, laad ik mij ook op en leer ik ook van mijn coachees. De verschillende en soms ruige weersomstandigheden geven een extra dynamiek aan de wandeling.

Wandelcoaching brengt mijn interesses en vaardigheden bij elkaar

Samen met mijn vriend en twee tienerdochters woon ik in de wijk Nieuw Sloten in Amsterdam. Na mijn middelbare schooltijd verhuisde ik vanuit Zeeuws–Vlaanderen naar Amsterdam om te studeren. Ik werk al geruime tijd als coach en adviseur in de zorg en welzijn met als rode draad: hoe vergroot ik de kwaliteit van leven van mensen? In mijn vrije tijd wandel ik graag en ik houd van documentaires & fotografie.

Positieve gezondheid

Naast mijn werk als coach ben ik ook trainer Positieve Gezondheid. Dit is een bredere kijk op gezondheid waarin een betekenisvol leven centraal staat en wat dat voor jou betekent.

Dit sluit aan bij mijn werk als wandelcoach waarin we aandacht hebben voor de dingen die jij belangrijk vindt, waar je motivatie en je energie ligt. Maar ook hoe jij in verbinding bent met de mensen om je heen en op welke manier je met stress omgaat.

Marjolein-de-meijer

Ik stimuleer je meer zelf de regie te pakken, maar soms ook milder naar jezelf te kijken

Wat kenmerkt mij?

\

Nieuwsgierig

\

Nuchter

\

Rustig

\

Humor

Met een flinke dosis nieuwsgierigheid en humor werk ik samen met jou pragmatisch naar een oplossing toe. Mensen zelf hun talenten laten inzien en die verder ontplooien vind ik belangrijk.

Register Wandelcoach

Met succes volgde ik Resultaatgerichte Wandelcoach Opleiding en de Post-HBO Registeropleiding Opleiding tot Register Wandelcoach bij het Coach Bureau van Hilde Backus.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Bel me
06-14264089

of stuur me een bericht
info@wandelcoachmarjolein.nl